Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΑ ΦΙΛΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΑ ΦΙΛΙΟΥ

Όπως φαίνεται από την συνέντευξη του επικεφαλή της δημοτικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ Φίλιππα Φίλιου τα βάσανα της λαϊκής οικογένειας δεν περιλαμβάνονται στο υπό εξαγγελία πρόγραμμα της παράταξης του. Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, αφού επιλέχτηκε από τα επιτελεία του ΠΑΣΟΚ σαν ο ικανότερος να υλοποιήσει την πολιτική της κυβέρνησης και στα Γιάννενα.
Ο “καθαρός” τρόπος διοίκησης που προαναγγέλει ο Φ. Φίλιος αφορά την άσκηση της ίδιας πολιτικής με αυτή του κ. Νίκου Γκόντα της ΝΔ και θα είναι εξίσου εχθρικός για τα λαϊκά συμφέροντα..
Η αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ από 40% έως 110%, στο πετρέλαιο θέρμανσης, στο ΦΠΑ που μεγαλώνουν την εξαθλίωση και την δυστυχία σε αυτούς που παράγουν τον πλούτο είναι προβλήματα που τα δημιουργεί η ταξική πολιτική κυβέρνησης-τρόικας, των κομμάτων του ευρωμονοδρόμου και δεν είναι ζήτημα διαχείρισης.
Αυτή την αντεργατική- αντιλαϊκή πολιτική που εξειδικεύεται στην τοπική διοίκηση με τον Καλλικράτη ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ στον δήμο Ιωαννιτών Φίλιππας Φίλιος και η παράταξη του στοχεύει να υλοποιήσει με καθαρότητα και διαφάνεια. Η εποχή της “δημιουργίας” που επικαλείται είναι η εποχή του μνημονίου, της σφαγής των εργασιακών και λαϊκών δικαιωμάτων για να βγει αλώβητο το κεφάλαιο από την κρίση.
Ο εργαζόμενος λαός, αυτή την κυρίαρχη και βαθιά αντιλαϊκή πολιτική έχει αντικειμενικά συμφέρον να την αντιπαλέψει, με την ανάπτυξη και μαζικοποίηση των ταξικών αγώνων. Τιμωρώντας με την ψήφο και την δράση του, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ενισχύοντας μαζικά, αποφασιστικά, στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, την Λαϊκή Συσπείρωση.

03.09.10
Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης