Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΡΓΥΡΗ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΡΓΥΡΗ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ


Με αφορμή τις δηλώσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Αργύρη κατά την παρουσίαση του συνδυασμού “Ήπειρος, τόπος να ζεις” ο Κώστας Κωτσαντής μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου με την “Λαϊκή Συσπείρωση” δηλώνει :
Η αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ δεν συγκαλύπτεται. Το υπόδειγμα διαφάνειας που πλάσαρε στην πρόσφατη ενημέρωση των δημοσιογράφων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Αργύρης, φαφλατολογώντας για “περιφέρεια-πρότυπο” και αναμασώντας τα περί δήθεν “αλλαγής” της Ηπείρου, αποτελούν λίφτινγκ αποπροσανατολισμού του λαού. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με την στήριξη της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, ετοιμάζεται να δώσει συνέχεια στα προηγούμενα σκληρά αντεργατικά μέτρα που πλήττουν άμεσα κάθε πλευρά της ζωής των εργαζομένων και του λαού. Αυτή την σαφή, καθαρή πολιτική προς όφελος του κεφαλαίου και εις βάρος των εργασιακών και λαϊκών δικαιωμάτων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να προστατεύσει, τραβώντας την προσοχή του λαού σε ανούσιες αντιπαραθέσεις και κοκορομαχίες με τον έτερο του δικομματισμού και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη.
Όσο τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και οι μονοπωλιακοί όμιλοι καθορίζουν την οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου, καμιά εξυγίανση, καμία ανάπτυξη δεν πρόκειται να υπηρετήσει τα λαϊκά συμφέροντα. Τα μεγάλα και οξυμμένα λαϊκά προβλήματα προϋποθέτουν την αποδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, με τους αγώνες και με την ψήφο, την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ για τη δημιουργία του αντιιμπεριαλιστικού αντιμονοπωλιακού δημοκρατικού μετώπου, μόνης δύναμης που μπορεί να παρεμποδίσει αντιλαϊκά μέτρα, να αποσπά κατακτήσεις προς όφελος του λαού και τελικά να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική.

Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης
15/9/2010