Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Με αφορμή τις δημοσκοπήσεις του κ. Φίλιου και του “ΠΡΩΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ” κάνουμε τα παρακάτω σχόλια.:

Πρώτον.

Πρόκειται για στοχευμένες και κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις και αυτό φαίνεται από τα ερωτήματα που σκοπό έχουν να εγκλωβίσουν την κοινή γνώμη σε διλήμματα και να διαμορφώσουν κλίμα όπως αυτοί το επιθυμούν. Αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα που βγάζουν ο καθένας σύμφωνα με την επιθυμία του. Από τις δημοσκοπήσεις λείπουν ερωτήματα που τέθηκαν στους ερωτώμενους, η δε δημοσκόπηση του κ Φίλιου κάνει περίεργες αναγωγές χωρίς να εμφανίζουν αναποφάσιστους, κάνοντας την επιθυμία πραγματικότητα.

Οι μηχανισμοί του συστήματος , τα καθεστωτικά κόμματα, τα ΜΜΕ, και οι κάθε είδους διαμορφωτές της κοινής γνώμης έχουν πιάσει δουλειά για να διαμορφώσουν κλίμα.

Δεύτερον

Παρ' όλα αυτά από την ανάγνωση των δημοσκοπήσεων βγαίνει ότι πάνω από το 60% είναι δυσαρεστημένοι από την πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, όπως επίσης ότι το 70%-80% της κοινής γνώμης τοποθετούνται κάθετα ότι Φίλιος και Γκόντας δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του δήμου, ότι δεν εκφράζουν τις λαικές ανάγκες, ότι δεν έχουν να δώσουν τίποτε το καλό για τους εργαζόμενους παρά μόνο βάσανα.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι εργαζόμενοι της πόλης, οι άνεργοι, οι απολυμένοι, οι μικρομεσαίοι, οι αγρότες, η νεολαία πρέπει στις 7 Νοέμβρη να αντιστοιχίσουν την πολιτική δυσαρέσκεια που εκφράζουν προς το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ με την καταψήφιση του Φίλιου και του Γκόντα και ταυτόχρονα να ενισχύσουν την Λαική Συσπείρωση με υποψήφιο δήμαρχο τον Τάκη Τασιούλα.

Γραφείο Τύπου Λαικής Συσπείρωσης

18/10/2010